BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Thursday, June 2, 2011

outs with family ;D

Act sebenarnye kitorang keluar hari rabu hari tue .. tapi baru nak update hari nie . hehe .. lantak lah , blog saye . ye x ? ok back to the point , pagi tu pukul 8 am . ayah aku kejutkan aku and suruh aku mandi dulu . wesh , antara adik-beradik aku yang lain , mesti aku yang kene mandi dulu .. GRR ~ --'' after semua orang dah siap , baru kitorang gerak .

Okey,aku tak tau mane kereta ayah nak tuju . tapi then sampai lahh jugak kat destinasinye . makan kat restoran mamak . wahhh ;') *apa kelas makan kedai mamak ? suke hati mak bapak aku lah ;)
pastu kitorang gi makan kat bahagian dalam sikit . nak tau x aku order ape ? hehe , the geourgous mee gorang mamak ! wahh ;'D sedap wey , mee gorang mamak dia .sumpah tak tipu .. hehe .. ok lepas makan , ayah aku pergi bayar kat kaunter and kitorang masuk keretalahh <3
 
Then , kereta ayahku terus bergerak ke terminal 1 .. tengok wayang dah *cett,ingatkan tengok dekat JJ ;( takpelah,redha jew . lepas parking tu sume , pergi lah kat tempat wayang .. fullamak weyh ! penuh jew panggung nie aku rasa .. pastu bile parent aku tengah berbincang nak tengok cerita ape , mata  aku nie pun melilau lah menengok pasangan2 muda-mudi yang berkepitan dengan pasangan masing2 sambil didalam hati mengucap panjang . *nasib baiklah ku x jadi macam nie . bisa hancuss wey >< waktu tengah tengok tu , tiba2 akak aku suruh aku pandang sorang mamat nie ngan awek die . cett, aku dah lah x pakai spek . lepas tu akak aku pon cakaplah , tu ramadisky . *kawan sekolah rendah . pergh ! bukan main tinggi kaw sekarang ! kurus pulak tu ! dulu bukan main semangat lagi badan kau . haha , opss ! bukan tu aje perubahan dia . siap main pegang2 tangan lagi ngan awek erh ..  bukan main MAJU lagi ! err,geli aku doe ='' then kitorang beraturlah dekat barisan yang bukan main panjang lagi ouh :/  yeah ! then we decide to see the KARAK ! walaupon di hati agak kecewalah yew .. *sebab aku nak tengok cerita nurksih ;'( . n then kakak aku cakap ram pandang aku , wahh , buat bodo ajelah yew ;) lepas dah beli tiket tu sume rama tetiba tegur aku , and aku just pandang and senyum jelah kat dia :) *nice meeting you back friend , walaupun kaw dah MAJU :D .
 
Habis sudah cerita di panggung wayang . sekarang kitorang pergi parkson pulak , nak main bowling .. grrr ~~ masuk jew tempat bowling bukan main sejuk lagi aku rasa .. bergetar dah haa gigi aku nie menahan sejuk . >< then , pergi lah tulis name kat tempat booking . bila tengok balik , name kitorng name yang kesembilan . WATAFAKK ! lame bhaii nak tunggu tu . then , they decide nak pergi karaoke jew . means x jadi lah nak main bowling . muke akak aku ngan adik aku dah kelat jew , sebab budak dua ekor ni memang minet arh main bowling .

Now , kitorang kat tingkat bawah . ibu lapar , so my parent decide nak beli MCD and makan kat tempat karaoke . aku just mcd chicken n kentang goreng sahaja ;D lepas tu , kitorang pergi lah kat pusat karaoke . lepas dah check tempat n sebagainye kitorang dibawalah masuk ke bilik kitorang dengan sorang abang handsome nie . serious doe aku cakap , abang2 yang kerje kat sini sumenye handsome2 .. sebagai tarikan kot nak kasi orang ramai datang .. whatever lahh <3 waktu parent aku tengah nyanyi , tetiba selendang aku buat hal lah  pulak . hesh,kaw nie memang lahh ~ lepas tu aku nak pergi toilet nak betulkan selendang aku nie , aku ajak adik aku HAQIM pergi teman aku . tapi act , dia tanak ! then aku pon , pergi lah sensorang dengan x pakai spek nye lagi --'' and aku nie pon bodoh sangat x pergi tengok no bilik ape pasal :) lepas dah betulkan semua tu , aku pon baliklah balik .. adusss '' dah menggelabah x taw bilik no berapa . then , aku jalan jelah sambil meninjau-ninjau kat dalam bilik satu persatu .. lepas tu arn , aku rasa aku macam nampak ayah aku and mak aku tau kat dalam satu bilek nie . aku pun masuk lahh , ARGHH! wrong room lahh .. bapak malu . pasangan cina tu pandang pelik jew kat aku . bile aku dah cakap 'sory' aku terus tutup intu bilik doiorang . aku rase aku dah x payah pakai blushing lagi dah nie , dah memang merah dah muke aku --'' bila aku toleh belakang jew , abang yang bawak family kitorang kat bilik nie ade . fuuh , kuss semangat ='' abang nie cakap kat aku 'arr,dik bilik adik kat sinilah' sambil tersenyum .. wallaweyh ! lagilah aku malu .. pastu aku cakap 'terimakasih' n terus masuk bilik aku .. bile dah masuk tu , aku sempat toleh lagi kat abang tu , dia pergi tersengih pandang aku .. WARGH ! malu la weyh ;'( . tapi xpew , aku buat bodoh jew lepas tu . lepas dah karok 1 jam , kitorang keluarlahh .. aku ingatkan dah x jumpe dah dengan abang kuang asam tu . tengok2 , dia tengah jaga kat kaunter depan , ape lagi , aku buatlah muke bangang , bile aku lalu je sebelah die , dengan tersengih macam kerang busuk dia cakap ,'terima kasih , dtang lagi yew ' ergh , bengang jew aku ..

Stop story about that . sakit hati arh ;( . then , my mom ajk gi main bowling balik , sebab kesian kat akak n adik aku , muke muncung jew .. lepas tu kitorang menapak lah balik kat tempat bowling , n kitorang main 2 game --'' . aku bukannye main sangat , lepas dah 2,3 kali aku baling .. aku serahkan semuanya kat mereka2 yang handal main nieh . hehe :D aact sebenarnye aku menyirap dengan orang yang duduk sebelah meja kitorang nie , alah biasalah .. remaja lah katekan .. diorang dok sebok mengumpat muke budak 2 pompan yang ade kat tempat bowling urh . bile aku tengok muke diorang arn , *ciss,xdelah handsome mane pon kaw jantan :DD .muke macam nak kene sepak jew .. sekali aku sepak baru taw !=='' .. haha .. tu jelah nk story .. bile ade mase kito story mory balik erh :) Kbai .





p/s : sory , xdew gambar yang hendak ditunjukkan lahh :)

0 senyuman: