BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Monday, May 30, 2011

new siblings :D

Hehe . new siblings ? herm , it means yaya dapat adik-beradik baru ! tapi bukan dari perut my mom lhaa ;D this is just adopted sibling aje . okey , act kalau korang bace post yaya yang sebelum nie , maybe korang dah kenal die . tapi siape yang x bace , kene bace dulu post yaya yang dulu baru dapat faham cam mane yaya buleh kenal ini budak jahat lahh ! haha .. jahatjahat pon , sayang jugak kaw kat dia yaya ;) serious x sangke yang dia memang cool jew terima yaya as her new cruel sister ! HAHA , naseb kaw lah deq .. dapat akak yang sememangnye brutal tapi comel ;P
HAHA , just ignore the word ! n sekarang yaya bermurah hatilah nak memampang muke budak nie lagi sekali kat post yaya <3



   p/s : sayang kaw taw !
          jangan ambek die ! die saya punye . haha :D

0 senyuman: