BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Friday, July 29, 2011

friends ;)

 Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh :)

Jyeah , dah lame aku x updatee kan ? sorry from me , sebab seriously busy dengan school , ostel , exam , n blablabla . act sebenanrnye nak kongsi2 dengan korang sikit pasal kawan2 aku . sometime we need to proud of them right ? sebab , dengan diorang lah kita paling rapat . if kita jenis yg x kongsi rahsie dengan family kite , kite mesti mengadu dengan kawan kan . yeah ! and now i want to story about them ;D


Fatin Fatihah

Fatin . yeah ! aku suke kongsi rahsie aku dengan kau . kadang-kadang tu kau akan bagi aku nasihat n try settle kan problem aku . yes , aku admit aku memang rapat dengan kau . kalau aku tacink or nangis , kau mesti menggelabah . and waktu tulah kau akan pujuk aku ;') sumpah wey aku terharu ! tapi satu je perangai kau yg aku x berapa nak berkenan . boleh x kau setia pada yg satu ? just for the one yeah :D . LOVE FROM ME .

Nurul Najiha 

Jiha . you always make me laugh dear . tanpa kau serious hidup kitorang sunyi . kau suke wat lawak bodoh kau tu . kalau kat surau x sah kalau x nyanyi same-same kan ? haha , serious jarang nak jumpe friend macam kau weyh . aku bersyukur sangat2 lah kenal dengan kau :) n kau lah kilang makanan kitorang . ade je makanan yang kau bawak balik kan ? sebab kau lah perut aku makin besar macam orang mengandung 2 bulan ! =='' haha , tapi ktia lah yang selalu bergaduh kan ? selalu sangat . and kalau aku gadoh ngan kau , sah2 aku nangis ! sebab aku x sanggup nak gaduh ngan kau weyh :') ape-ape pun , LOVE FROM ME .


Nurul Aida Shahira


Wey ! kaulah spare part n LESBO aku ! ='' haha . aku sayang kau ketat-ketat lesbo ! kau nie gedik tau x . diorang semua marah kat kau sebab perangai kau tu yg macam kucing . haha , kadang-kadang sian aku tengok kau . selalu kene marah ngan budak2 nie , sedangkan kau x salah ape-ape pun :) takpe , aku backup kau lah dear <3 kalau duduk dengan kau x sah kalau x nyanyi lagu jiwang . yup , aku pun suke lagu jiwang macam kau , tapi xdelah 24 jam lagu jiwang yew . HAHA ^.^ . LOVE FROM ME .

Nur Shaqinah Izany 


Jyeah ! kau same macam aku ! kepala gila-gila .. ade je lawak kau nak buat ngan kitorang . n kalau kitorang buat2 x layan , mulelah kau buat muke buduh kau tu . HAHA . aku suke perangai kau . kau x cepat angin . n kau pun x cepat tacink nie semua . hidup kau macam sentiase happy jew . jealous kot aku --' kau seorang penolong ketua yg berdisiplin ! kadang-kadang kalau aku x siap kerja sekolah , mesti kau akan cakp 'hmm , aku dah agak dah :)' hahaha , . kau rajin solat , n kau seorang yg tak cepat melatah . LOVE FROM ME .

Nurul Naimah


Dulu kau kaple aku ! haha , tapi sekarang dah x dah . tapi kita still kawan kan ? aku admit perangai kau amat aggnoying , tapi bila aku fikir balik , nobody's perfect lah ;') sebenarnye kau jarang gaduh dengan budak2 nie . tapi dengan kiera aku tau kau selalu :) kau suke dengar masalah aku , tapi kau x suke bagi nasihat . bgai kau , kalau kau x tau ape nak komen kau akan diam . tapi bila kau rase  kau patut bagi nasihat , kau akan BAGI ! yeah , kau jujur lah kodd ~.^ aku dan kau ade kisah masing2 kan ? and kite akan simpan rahsie tu sampai bile-bile . LOVE FROM ME .



NurFarah Diyana


You're nice girl i think ! kau baik , pandai , lawa , sentiase merndah diri , n selalu tolong orang dalam pelajaran . aku rase aku start rapat dengan kau sejak tahun nie kot . itupun sebab kita satu dorm right ? HAHA , tapi kau nie blurr lah . selalu kene buli ngan kitorang . haha , kalau kau x faham ape yang kitorang cakap , mesti kau buat muka blur kau kan ? haha , ape-ape pun , LOVE FROM ME .

Nur Syaza Umairah 


Kau seorang yg cool doe ! kalau angin kau gila , kau memang gila habis , kalau angin kau x elok , kau akan diam seribu bahasa . *cewahh , ayat aku >,<  you're just a simple girl , but you're ATTRACTIVE ! haha , kau macam ade aura kau sendiri tau . tapi aku pun tak tau nak cakap aura yg mcm mane . paling aku x suke perangai kau , bile aku tanye something kat kau , mesti kau buat bodoh je kan =='' hesh , geram aku ;) . LOVE FROM ME .


Fathin Syakirah 


Yeah ! kau ketua cilik aku cakap ! badan kau kecik , tapi suara kau . omegodd ! punye lah lantang . perangai kau macam aku kalau bab kerja sekolah . kite mesti x siap kerja sekolah kan ? sampai orang dah tau dah sape yg selalu x hantar buku , n x siap kerja sekolah . HAHA , ade pulak perangai ketua macam tu XD kelakar lah kau nie . aku paling suke tengok aku bercakap . kalau kau bercakap kan , sikit lagi weyh , kau boleh kalahkan kereta F1 tu . HAHA ;DD dah lah tanpa berhenti pulak tu . ngee ~ LOVE FROM ME


Siti Anasuha


yeah ! kau gelabah . haha . same like me lah weyh ! kau kuat tacink , kuat ngajuk n kuat segala-galanye lah ! haha , tapi kau lemah dengan cinta kau . sebab if something happen about it , kau akan menangis ;') tapi kan , serious aku cakap , act sebenarnye kau baik doe . lepas tu aku suke sifat kau yg berani urh . fuhh , wa tabik lah same lu ! kenangan yg aku ade dengan kau ialah MR.DOMOO tu . thenkiee banyak-banyak erh wey <3 . LOVE FROM ME .


Noor Ezrin Erlyna 


yeah ! kau ratu jerit kat kelas ! even suara kau xde pon , kau tetap akan menjerit . satu je aku nak tanye , kau x sakit tekak erh ? hilang tekak kau tu baru kau tau . kalau kau x datang sekolah , pergh ! bukan main aman lagy weyh ! HAHA ;D tapi kitorang sedar kau lah yg menceriakan dan mengHOTkan kelas RK2 ! dulu kita rapat , but now x kan ? takpe , kita still kawan :) paling aku menyirap ngan kau pasal duit kelas . ooi bendahari ooi , bile mau bawak duit kelas haa . asyik lupe jew , bak kate qynah 'berapa banyak tan kau makan semut nie ' XD haha , entah ape-ape jew . LOVE FROM ME .


Nur Aqilah


yeah ! kau sempoi n rock girl ! kaus uke menjerit kat telinga orang sampai khairul pun fed up dengan kau :D tapi kau pun suke buat lawak jugak , lawak bangang =='' haha . tapi kau pemurah , kalau kau memang janji nak belanja , kau akan belanja . aku paling x sangke kau sponsor keropok kat satu kelas . moga-moga kau dapatlah pahala . AMIN ;) tapi kau panas baran , ape-ape hal , mesti kau cepat melenting . tapi dah lama2 nie , kitorang dah faham perangai kau , and it was a FUN ! LOVE FROM ME .


Nur Amirah


Haha , kau selalu menggelibak wey ! sampai orang dah naik menyampah dah :) tapi kan , aku pun ada rase bersalah jugak kat kau wey . kitorang buat kau macam tu , macam nie , tapi kau tetap tolong kitornag . kalau mintak tolong ape2 , mesti mintak tolong ngan kau kan ? sorry from us , tapi cube kau ubah sikap kau tu . mesti kau dah ngam ngan kitorang . percayalah wey ;) LOVE FROM ME .


p/s : sebenarnye aku bukak blog
anie n bace post dye tentang kawan2 dye . act waktu tu jugak aku nak buat post tentang kawan . Thanks Anie :) friends , i love you till die <3



Thursday, June 9, 2011

Happy Old Day ;)



Hari ni aku bermurah hati nak post kan tentang birthday kawan aku ! demi kawan x salah kan ? wey , selamat hari jadi ! semoga panjang umur & murah rezeki ><  aku tak tahu lah nak bagi kaw hadiah ape . mungkin coklat dengan kad je kot . HAHA , boleh x ? bajet xde lah sayang <3 haha *bermanje-manje pulak kaw kat sini ;P .. btw , kita dah hampir satu tahun lebih kan berkawan ? aku ingat lagi . first time aku jumpa kau waktu tu nak mendaftar ostel dekat dewan terbuka tahun lepas . waktu tu kita kene ada dengar cermah ape entah . *act aku pon x ingat (: lepas tu , makda aku yang kenalkan kau dengan aku right ? sebab kau dulu anak murid makda aku dekat sekolah rendah kan ? then , makda aku suruh kau dengan aku salam . masing2 waktu tu macam malumalukucing je kite . HAHA , ;DD



serious aku cakap , first time aku nampak kau , aku ingat kau nie jenis pendiam . and act aku pun buat-buat lah sombong siket ;P haha , tapi ternyata aku x sombong kan kawan ? aku ceria sama macam kau yang lagilah terlebih gila dari aku ! HEHE (: .. lepas aku dah kemas barang aku kat dorm , aku pergi jenguk farin kat dorm dia . act , dekat situ aku just kenal fatin jea dulu :) waktu tengah borak2 ngan fatin , fatin cakap kat aku ada budak rantau masuk . and rupe-rupenye kaw .. sejak tu kita dah mula kawan kan ? BEST kawan dengan kau lah ! kaw happy , gila , pandai dan peramah ;DD bertuah sangat lah aku jadi kawan kau kan ? hehe , akhir kata aku just nak cakap yang aku sayang kau lahh <3 . moga-moga persahabatan kita akan kekal selamanya . walaupun kita berjauhan , tapi kita tetap dekat dihati ..


Khas untuk ----> Nur Syaza Umairah Bt Tahir ;)